Parking The Assynt Leisure Cludgy

• Douche

3.4

Nele2207

aug 2025

een parking in een uithoek van het dorp maar met wat industrie er tegenover. je kan gratis vuil water lozen en proper water nemen, wc lozen kost £9. als het centrum open is kan je gebruik maken van de toiletten (douches £3). maar door een personeelstekort wisselde de uren.

cassette legen 9 pond. met betaalsysteem dat ook buiten openingstijden werkt. Maar het gaat wel eens mis, blijkt. dan kun je via Facebook refund krijgen. maar prima douches (heet) tijdens openingstijden voor 3 pond. Water en grijs lozen gratis.

Lilybroch

jun 2024

Een hele opluchting dat wij hier terecht konden voor water, om de cassettes leegmaken te maken en het grijs water af te laten. Geen evidentie op de NC500. De 9£ is enkel voor zwart water, de rest is gratis. Je kan er ook blijven overnachten voor 10£, wat wij niet deden. Wel opletten dat je aankomt tijdens de openingsuren voor het leegmaken van de cassette! Als overnachtingsplaats vind ik het minder aangenaam, vandaar de 4 sterren.

Culag Gardens 10

IV27 4JR, Lochinver, Verenigd Koninkrijk

58° 8' 49" N 5° 14' 38" W

58.1469191 -5.2438243

camperplaats bij Assynt Leisure Centre - tijdens openingstijden douche en toilet aanwezig - centrum 200 m

£ 9,00