Castle Bay Holiday & Residential Park

• Stroom

ROhlsen

jul 2025

Een van de drie beste campings tijdens onze vier weken durende huwelijksreis door Schotland. Fantastische plaatsen direct aan zee. Een must-do is het kustpad naar Portpartick, een prachtig havenstadje. Zeer schoon sanitairgebouw. £35 inclusief elektriciteit. Tip: Bezoek de Crafty Distillery in Newton. De gincocktail met gebrande sinaasappels en gerookte ananas is uniek. Een 1,5 uur durende rondleiding door het ginproces met proeverij is beschikbaar voor £20.

Wat een mooie plek! Even door het typisch Britse caravanpark heenrijden en dan tref je een fantastische camping. We hadden geluk met een plek meteen aan de Ierse Zee. Het uitzicht is fenomenaal. We hebben gelijk een nachtje bijgeboekt. Sani ook prima en de ontvangst is ronduit vriendelijk. Via een wandelpad langs de kust loop je in een kwartiertje naar Portpatrick voor bijv. lekkere fish & chips. Aanrader!

barstman

jul 2024

prachtige camping, voor het uitzicht kom je hier naar toe, prima sanitair. je kunt een mooie wandeling lags de kliffen doen tot in het het dorpje Portpatrick! echt een aanrader de camping!!

Dunskey Castle

DG9 9AA, Portpatrick, Verenigd Koninkrijk

54° 50' 18" N 5° 6' 5" W

54.83843166 -5.10140721

Camping met uitzicht op de Ierse Zee, Noord-Ierland en Dunskey Castle - centrum 2km

1 mrt t/m 1 okt

€ 35,00 - € 50,00