Stonehaven Queen Elizabeth Park Caravan and Motorhome Club Site

• Lozen afvalwater

• Stroom

caro156

aug 2025

Geweldige camping in Stonehaven. We verbleven er twee dagen. We konden alles op ons gemak verkennen en met onze hond langs de zee wandelen. De camping is goed gelegen, het personeel is vriendelijk en de faciliteiten zijn schoon.

Womote

mei 2023

Geweldige plek met alle comfort. Omdat we lid zijn van de campingclub, is de prijs precies goed... 5 meter van de zee.

Loebas02

sep 2022

Op maandag morgen aangekomen, 5 sept. veel lege plaatsen maar kregen geen toegang, het was vol !!Zelfs op de vraag of we de toiletcassette tegen betaling mochten legen , antwoord daar begon hij niet aan , kregen met moeite een mogelijk adres 14 km verder, wat een lomperik en uitermate onvriendelijke houding tegen nieuwkomers . wees gewaarschuwd bij deze plaats niet de moeite nemen om er heen te gaan 👎🏼👎🏼👎🏼😡

Helen Row

AB39 2RH, Stonehaven, Verenigd Koninkrijk

56° 58' 16" N 2° 12' 20" W

56.97114 -2.20543

schone - volle camping - nabij stadje en boulevard met fish and chips - Coop nabij - evenals zwembad en speelplaats - als je het niet erg vind om op een drukke camping te staan is deze camping een ideale uitvalsbasis voor bijv een bezoek aan Dunnotar Castle.

€ 15,00 - € 25,00

(£ 20,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!