St Davids Bunk Barns

• Voorzieningen passanten

• Vuilnisbak

Hetbusje5

aug 2023

Een heel aardige ontvangst, erg behulpzaam. Omdat we de batterij van de elektrische fietsen regelmatig op moeten laden, werd speciaal stroom voor ons geregeld. prachtig nieuw sanitair bijgebouwd. het oude gebouwtje, halverwege het terrein dat enorm is, is ook nog in gebruik. Enorme plek tot onze beschikking. Met een geweldig uitzicht naar de baai. en direct toegang tot het Cost Path. St Davids is verrukkelijk. prima fietspaden!

Moemiesnoes

sep 2019

13 augustus 2019. De gezelligste camping van onze rondreis. En het weer was zelfs niet schitterend. Ontvangst heel vriendelijk, prima winkeltje met goeie producten, al dan niet zelf gemaakt, sfeer is heel ontspannen en kindvriendelijk, terwijl iedereen zich aan de beleefdheidsregels houdt, die op de achterkant staan van je campingkaartje. Veel open ruimte, terwijl alles vol staat, prima geregeld. Wandelpad naar het strand beneden, vuurtje maken, marshmallows,... zalig. St. Davids is vlakbij en mooi. Leuke winkeltjes, prachtige kathedraal, mooie wandelingen in de omgeving. Een plek die we met spijt verlaten.

Veelen

aug 2019

Mooi gelegen camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is verouderd en zou schoner kunnen. Het is even zoeken om, ondanks het gebruik van blokken, een beetje recht te staan. Je kunt vanaf de camping prachtig wandelen. St. Davids is een verrassend leuk stadje!

SA62 6QN, Haverfordwest, Verenigd Koninkrijk

51° 52' 49" N 5° 14' 53" W

51.88028 -5.24798

bij een boerderij - na de benzinepomp 1e weg rechts, einde van deze weg is de boerderij - het achterste veld heeft prachtig uitzicht over de kustlijn - toegang tot Pembrokeshire Coastal Path vanaf de locatie - centrum 1,5km

15 jul t/m 7 sep

€ 15,00 - € 25,00