Långsjön Stugor & Camping

• Lozen afvalwater

4.5

TodescoD

aug 2025

Een zeer vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen, die je zelf kunt kiezen. Ik stond eind augustus helemaal alleen in het bos, helemaal onderaan. Ja, de camping is door een snelweg van het meer gescheiden, vandaar dat ik één ster heb afgetrokken. Dit deed echter niets af aan mijn verblijf van twee nachten. De broodjesservice was heerlijk. Wat deze camping onderscheidt van alle andere, is de netheid, iets wat ik nog nergens anders heb gezien.

BigBang63

aug 2025

zeer ruime staanplaats, erg mooi en schoon sanitair, heerlijk wandelen met de hond, bovenaan geen last van de weg, lekkere broodjes. alles via pasjessysteem op rekening en af te rekenen bij uitchecken, gewoon goed geregeld en vriendelijke receptie. Leuk voor (heel) jong en oud(er).

CayKarenLeni

jul 2025

De camping zelf voldoet aan de verwachtingen die je de laatste jaren mag hebben voor "Zwedens Beste Camping". Het is echter de vraag hoe zo'n beoordeling kan worden behaald voor een camping aan een drukke landweg. We hadden veel last van de weg ('s nachts was het beter te verdragen), maar de Zweedse rust is voor ons anders. We komen hier niet meer terug, helaas.

FAGERSAND 2

593 71, Västerviks kommun, Zweden