gelegen aan een meer - familiecamping - afgebakende plaatsen - nabij zandstrand - broodservice - campingwinkel - snackbar - geldautomaat - restaurant - centrum 1,5km
Tingsryd, ZwedenSEK 360,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenop doorreis een nacht hier gebleven. prachtig resort alles aanwezig. sanitair normaal maar wel schoon. douche kost 5SKK voor 4 min. je kunt ‘s morgens verse broodjes kopen. personeel erg vriendelijk en hartelijk. aanrader ook voor langer verblijf
We verbleven een nacht op deze camping tijdens een reis door Gotland. Het geheel maakt een verzorgde en verzorgde indruk. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze autotrailer konden we gratis parkeren op de parkeerplaats voor de slagboom. We hebben een mooie fietstocht gemaakt rond de Tikensee. Aanbevolen!
lees meerzeer mooi onderhouden camping. prima ontvangst. gemakkelijk lossen grijs/zwart water ook voor grote campers.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Tingsryd, Zweden56° 31' 45" N
info@tingsrydresort.se
SEK 360,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet