Stocklycke Hamn

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

mooie plek, overdag veel dagjesmensen met kinderen. zij parkeren op de camperpekken omdat dit niet goed is aangegeven. weg ernaar toe is wat hobbelig maar voor onze camper goed te doen 1 plekje de mooiste die het dichtst bij het water zit. op de dag dat wij er waren was het toiletgebouw gesloten. wij konden geen gebruik maken van de faciliteiten ondanks de betaling van 150 sek.dit gaat via QR code en visa.

Enjoy-live!

aug 2023

We zijn veel gewend, veel hobbelwegen gereden, maar deze plek is niet aan te raden als het veel regend of heeft geregend. Het is gravelweg naar beneden, soms was er gedeelte weg weggespoeld. We konden maar net weer terugrijden. De plek zelf niet zo heel groot. Beter is de weg rechts omhoog door te volgen. Dan kom je vele mooiere plekken met super uitzichten tegen die echt aan te rade zijn. Is wel 1 richtingsweg die lang is maar veel mooie plekje

Bolhutjes

mei 2023

Een mooie plek voor als je in het water wilt gaan. Erg ongelijk inderdaad. Wij zijn doorgereden naar Omberg een stukje verder. Een prachtige plek met een prachtig uitzicht. Tevens een eco toilet aanwezig. 👍

Stocklycke

599 93, Ödeshögs kommun, Zweden

gelegen in Ekopark Omberg - gelegen aan het meer Vättern - bij/in het bos - centrum 12km

€ 10,00 - € 15,00

(SEK 150,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!