Parking nabij het strand [1km] - gebruik voor douche slippers aan - centrum 5 km
Östra Kustvägen 1074
271 77, Löderup, ZwedenSEK 150,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartengoede plek om even neer te strijken en Ales Stenar te bezoeken. Overdag tussen 8 en 20 moet je betalen bij de automaat. Lukte ons alleen met de creditcard. Bankpas werd niet herkend. Parkeren gaat op kenteken.
Prima camperplaats. Groot grasveld. Behulpzame beheerder. sanitair is aan vervanging toe zoals bij zoveel camperplaatsen in Zweden
voor een nachtje een redelijke camping. er zijn douches en toiletten,niet al te schoon. op onze dag mocht denk ik de zoon vd eigenaar op de zaak passen,arrogant ventje. leuk voor een bezoek aan de stenen en het strand.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Östra Kustvägen 1074
271 77, Löderup, Zweden55° 23' 29" N
strandbadsmacken@yahoo.com
SEK 150,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet