Munkebergs Camping

• Honden toegestaan

• Stroom

Nuller

sep 2025

Dit is een fijne camping met veel mooie plaatsen. De douche en het toilet zijn weliswaar wat ouder, maar ik vond ze wel bij het gebouw passen. Er was voldoende warm water, en het was misschien niet helemaal schoon. Maar ze werkten wel, en dat is misschien wel het belangrijkste. De omgeving zelf is prachtig groen, dus ideaal voor ons met honden. We betaalden ongeveer DKK 300 incl. elektriciteit. We komen graag nog eens terug.

de-vleermuizen

jun 2025

prachtige camping aan een meertje, sanitair is misschien wat minder, maar wel schoon. kunt hier prachtig wandelen en fietsen, tocht gemaakt van 30 km door schitterende natuur. Beheerder spreekt iets Nederlands en wil je overal mee helpen. kregen route+ duidelijke uitleg over de fietsroute. kosten €28,- per nacht incl. stroom.

Bender2018

mei 2025

Als je het sanitair niet oud vindt ben je niet veel meer gewend! De douche gordijnen die aan je gat plakken is bepaald niet modern. Het is wel allemaal schoon. Ernie vanaf de camping niet heel veel te beleven of je liet rijden. Verder enkele rechte plaatsen maar verder goed schuin. De beheerder is vriendelijk en de prijs is voor wat je krijgt schappelijk.

682 33, Filipstad, Zweden

59.71995 14.15849

gelegen aan meer - terrassencamping - hellend terrein - afgebakende plaatsen - (na)bij zandstrand - wintersportcamping - fietsverhuur - supermarkt - Camping Key Europe [CKE] verplicht - supermarkt 1,5km - centrum 2km

SEK 240,00

CKE - Camping Key Europe