Wat een mooie locatie, natuurlijk, geen voorzieningen maar wat een uitzicht!
parkeerplaats bij de Trappstegs-forsarna - Kiosk open van 11.00 tot 19.00 uur met toilet - centrum 7 km
KYRKVÄGEN 1
910 88, Marsfjäll, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWat een mooie locatie, natuurlijk, geen voorzieningen maar wat een uitzicht!
Een mix-parking waar het overdag druk is met komende en gaande toeristen die voor de schitterende(!) watervallen komen. Die watervallen zijn het enig mooie aan deze plaats. Wij vonden de plaats minder geschikt voor een overnachting.
Mooie parking precies bij de Trappstegforsen. Wij hebben er ontbeten nadat we bijna weggewaaid werden van het Stekenjokk plateau. Op de parking een mooi uitzicht over de waterval. In het grillhouse wat nu september alleen van vrijdag tot zondag open is kan je ook info krijgen. Verder zijn er wc’s en kun je water vullen en vuilnisbakken.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Toilet
Wat een mooie locatie, natuurlijk, geen voorzieningen maar wat een uitzicht!
lees meerKYRKVÄGEN 1
910 88, Marsfjäll, Zweden64° 57' 20" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Toilet