nabij openluchtmuseum - gratis overnachten - extra kosten bij gebruik van de voorzieningen - centrum 1km
Dalgatan 1
666 31, Bengtsfors, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenOp de PP, met bordje: Camper kost 150 SEK, wandelingen kunnen ook vanaf de camping gestart worden.
Rustige plek op parkeerterrein. Als je aan de rand parkeert heb je een groenstrook of een prachtig uitzicht. Prima voor een nachtje. Op niet betaaalde plek gestaan.
Prima hier. Op de rechter P is een stroompaal, we hebben niks van voorzieningen gebruikt en op linker P gestaan. Met vuilnisbak. Voor 50 kronen pp kregen we een zeer uitgebreide en leuke rondleiding in het openluchtmuseum.
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Stroom
WiFi
Dalgatan 1
666 31, Bengtsfors, Zweden59° 1' 41" N
info@gammelgarden.com
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine