Henåns Ställplats

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

• Stroom

geen enkele ster waard, ja misschien 1 voor voor de faciliteiten, toch een plek om te vergeten, de plaatselijke jeugd schept er genoegen in om jouw avond en nachtrust te verstoren en te vergallen. langs scheurende auto’s met kei harde muziek, of langs scheurende brommers . ik weet het niet maar wij komen wel geld brengen naar dit te dorp. Er is ook geen wifi. Dus te duur voor het gevraagde geld.

Camperlive1!

jul 2025

we staan hier nu. super plek, wel heel groot en druk. veel Noren met waanzinnig grote campers. Wel heel gemoedelijk. mooi modern en goed uitgerust sanitair. ietwat klein in verhouding naar de hoeveelheid campers. dorpje en supermarkt op loopafstand. super geregeld 😃. wij komen hier vast nog eens terug.

P.J.-Roodbol

jul 2025

overvol, nette plekken dat wel. voorzieningen voor dit grote aantal bezoekers verre van voldoende.

Ängsvägen 16

473 33, Orust kommun, Zweden

(betalen bij Trust Yacht Service of ter plaatse tussen 18-20u) - je kunt alleen via een automaat betalen: instructie in het Zweeds - ijssalon - Supboard / motor en zeilbootverhuur bij de jachthavens - winkels/restaurants/centrum 250m

€ 15,00 - € 25,00

(SEK 225,00)