Wiggersvik´s Camping & Stugor

• Lozen afvalwater

• Stroom

Laterveer

jun 2025

voor tweede maal op deze camping. ruime plaatsen op de velden (gras en soms gravel) krapper (op asfalt) direct aan het water. schoon sanitair, douches met douchekaart. in keukenruimte waar ook ovens en fornuizen ook professionele afwasmachines. in het weekend livemuziek in het restaurant. een drijvend zwembad in zee dus geen laat van kwallen. ligging fraai. De sfeer was goed en rustig dus begrijp de eerdere negatieve beoordelingen niet.

WBH

aug 2024

In de voorgaande reviews zit een kern van waarheid. Drukke en best volle camping (nu hoogseizoen) en de toiletten vinden wij geen 4-sterren maar wel schoon. De plaatsen zelf zijn erg wisselend. Zelf stonden wij schitterend aan het water en hadden nergens last van maar zagen ook veel plekken waar we zeker niet zouden willen staan. Je ervaring hangt dus sterk af waar je staat Goede uitvalsbasis om o.a. Smögen te bezoeken. €42 pd zonder elektr.

Jun23, je staat hier erg dicht op elkaar, er heerst geen prettige sfeer. We zijn naar Camping Johannesvik gegaan 300mtr ‘terug’

WIGGERSVIK

456 34, Sotenäs kommun, Zweden