rustige locatie - bij het oprijden van de weg genaamd Tierberli staat een automaat - centrum 12km
Tierbergli
3863, Gadmen, ZwitserlandCHF 6,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
N/A
Kortingskaartenfantastische plek. let op: per dag (tm 23.59 uur) betaal je CHF 5. met een overnachting dus CHF 10.
Geweldige plek zoals wij die graag hebben. Midden in de natuur en prachtig uitzicht. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Je moet wel helemaal zelfverzorgend zijn.
Wow, wow, wow! Geweldige overnachtingsplek, midden in de natuur. het uitzicht is adembenemend, zo mooi. Geen voorzieningen, maar dat hadden we er graag voor over. Aan het begin van de weg staat een betaalapparaat. Wij stonden helemaal aan het eind van de weg (2 km?), samen met nog vier campers. Aanrader als je van natuur houdt!
lees meerCampinggedrag toegestaan
lees meerTierbergli
3863, Gadmen, Zwitserland46° 43' 3" N
CHF 6,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan