Raststätte Hotel Grauholz

• Lozen afvalwater

• Voorzieningen passanten

Ik ben het eens met het andere bericht: ga naar het hotel en scan de QR-code om te betalen. De poort stond voor ons open, dus we liepen erdoorheen en parkeerden en spraken vervolgens met de receptie om te controleren of we het goed deden. Ze was erg behulpzaam. De badkamer en douches waren schoon. Onze enige klacht is dat er een permanente caravan leek te zijn met een nest van ongeveer 8 puppy's van grote rassen die ons de hele nacht wakker hielden. Je hoort de weg wel, maar verder is het stil achter het hotel.

SchiWy

okt 2023

BELANGRIJK -> rijd naar het hotel!!! Scan de QR-code of check in bij de receptie. We kregen een badge waarmee we gebruik konden maken van de toiletten en douches in het hotel. Super aardige bediening bij de receptie. Gratis parkeerplaatsen om uit te kiezen op de parkeerplaats van het hotel, we konden met onze 8,9m tegenover meerdere PP's staan. Van daaruit namen we een taxi (Bear Taxi) naar de beurs. Plaats is perfect voor één nacht. Snelweg hoorbaar....

SiemR

aug 2023

Het is even zoeken maar bleek toch simpel. Bij het camper service punt (zie vorige foto’s) kun je naar boven rijden naar het hotel. Daar scan je de QR-code op de deur en betaal CHF 25,-. Je loopt naar binnen en laat je aanmelding zien. Portier doet de slagboom open en je kunt een goede afgesloten parkeerplaats betreden zonder vrachtwagens. Toiletten en douche van het hotel is te gebruiken en zijn schoon. Voor een snelle doorreis plek prima.

Wolfackerweg 18

3063, Ittigen, Zwitserland

grote parking bij hotel - langs A1 - van beide kanten benaderbaar - restaurant - wc en douche in hotel

€ 25,00 - € 35,00

(CHF 25,00)