Camping Rendez-vous

• Stroom

Sassefras

sep 2025

Mooie locatie tussen de bergen direct naast de gondel richting Oeschinensee. Vriendelijk ontvangst en behulpzame eigenaren. Het sanitair is verouderd, maar schoon. Voor het douchen betaal je 1 CHF en dan heb je 3 min om te douchen middels een start/stop- knop. Prima systeem alleen weinig douches voor de grootte van de camping: 2 bij de dames en 2 bij de heren. Voor de stroom betaal je ook extra.

Bussie92

sep 2025

leuke camping. gastvrije en behulpzame eigenaar! stroom wordt voor je aangesloten, allemaal goed geregeld! broodjes service op bestelling. Douche is betaald met muntgeld. Sanitair is prima, ietwat verouderd. Leuk en mooi uitzicht onder de kabelbaan naar de Oeschinensee. Winkels op loopafstand. We komen hier zeker terug!

pliebma

nov 2024

We zijn al eerder in het kamp geweest. Helaas is er veel veranderd. In het restaurant spreken mensen nauwelijks Duits. De elektriciteit is blijkbaar een groot probleem. Om 21.00 uur kregen we te horen dat er eigenlijk geen elektriciteit was voor toeristen en ze brachten ons 's ochtends 5 CHF extra in rekening. En dit voor een parkeertarief van 34CHF. En dit is het ACSI-kamp buiten het seizoen. Wij komen niet terug!!!

Hubleweg

3718, Kandersteg, Zwitserland