Camping Jungfrau

jettro

jun 2025

Wat een super camping is dit. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Werden naar onze plek gebracht. Een mooie verharde plek met stroom en water en een prachtig uitzicht op de waterval. Alle facaliteiten waren prima in orde en schoon. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant, het brood in de ochtend was top. Je kunt goed wandelen in de buurt, het trein station is dicht bij, en de tocht naar Jungfrau heel bijzonder.

Prachtig gelegen camping. Restaurant, foodtrucks, winkel, ATM, wasmachines/droger, loungehoek aanwezig. Ruime plaatsen. Wel heel nat en modderig. Vriendelijk personeel. Het is er momenteel niet druk dus geen slechte wifi of wachttijden bij sanitair. Wij hebben hier 2 dagen genoten van ons plekje met uitzicht op de waterval

prachtige omgeving. Helaas vlogen er regelmatig en ook al vroeg helicopters over die verderop landen.

Weid 406

3822, Lauterbrunnen, Zwitserland

uitvalsbasis om de beroemde Jungfrau-regio te verkennen - 15 minuten loopafstand van trein naar Wengen, Mürren, Interlaken of Schilthorn en Jungfraujoch - centrum 750m

€ 50,00 - € 70,00

(CHF 65,60)