Camping Seeweid

• Stroom

Dyros

okt 2021

Slechts 4 plaatsen zijn geschikt voor stacaravans met een lengte van 9 m. Zeer rustige ligging, stroom en water ter plaatse, we hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair. Buiten afwassen met warm water, timer schakelt het licht na korte tijd uit. Afvoeren is mogelijk, maar geen apart afvalpunt. Zeer goed uitgangspunt voor wandelingen.

Wij hebben hier eind september 1 nacht gestaan en was er voor ons gevoel al 1 te veel. Zeer matige ontvangst,een camperplek vlak voor huisjes waar ook nog eens mensen aan het klussen waren aan hun huisjes. Wij vinden de meeste camperplaatsen fijner dan deze camping. De prijs van 38 frank plus 1 frank voor 2 MINUTEN douchen vinden we zeer veel geld.

Ögy91

okt 2021

Leuke camping, die wordt al jaren populair. In de douches/toiletten zit de bewegingsmelder op de voordeur, maar de douche zit helemaal achterin. Het licht ging na ca. 10 minuten uit. Tenzij er iemand binnenkomt, tast je in het duister. Gisteravond om 19.30 uur gingen de lichten in het sanitair helemaal niet aan.

Camping Seeweid 24

1716, Schwarzsee, Zwitserland

grote plaatsen - elektra en water op de plaats - toegang tot het meer - goede mogelijkheden om te wandelen - rustige omgeving - centrum 1200m

€ 35,00 - € 50,00

(CHF 38,20)