perfecte camping
locatie in de winter ook open [16/12-04/04] - gelegen tussen 2 meren - gebruik GPS-coordinaten - centrum 5km
Plauns 13
7504, Pontresina, ZwitserlandCHF 41,00 • 1 jan. t/m 4 apr.
CHF 41,00 • 31 mei t/m 23 okt.
CHF 41,00 • 14 dec. t/m 31 dec.
Kortingskaartenperfecte camping
In februari nog genoeg vrije plaatsen met ruim voldoende tussenruimte. Centrale voorzieningen zijn top de prijs ook: Zwfr 50,— / per nacht voor 2 personen, VW busje maar gratis regio-bus en trein zitten in de prijs. Bushalte bij camping; trein stationnetje op 20 minuten prachtwandeling. Een rit met de trein naar de Berinapass is fantastisch.
lees meerDeze plek is fantastisch en is een van de beste plaatsen die we in Europa hebben benaderd. Maar ook hier regeert geld omdat de plaatsen heel, heel dicht bij elkaar liggen. 10CHF meer en iets minder voertuigen, velen zouden zeker meedoen, want zoals ik al zei, de plaats met zijn bomen en de rivieren is mega goed!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
perfecte camping
lees meerPlauns 13
7504, Pontresina, Zwitserland46° 27' 38" N
mail@camping-morteratsch.ch
CHF 41,00 • 1 jan. t/m 4 apr.
CHF 41,00 • 31 mei t/m 23 okt.
CHF 41,00 • 14 dec. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet