vlak bij de herberg
Madinas
7530, Zernez, ZwitserlandCHF 41,18 • 10 mei t/m 20 okt.
Kortingskaartenprima camping. vriendelijke eigenaar. gezellig klein restaurantje. ruime kampeer plaatsen. elektra aanwezig. naast de rivier gelegen camping aan de rand van het dorpje. nette toilet en douche gelegenheid
Altijd de moeite waard om te stoppen. Alles is al gezegd. We bezoeken deze CP keer op keer op doorreis en blijven dan een paar dagen
Prima camping, ruime plekken, sanitair top. Receptie dicht, dan zelf een plek zoeken en later aanmelden. Wij stonden achterop de camping en dan heb je wel last van het naastgelegen bedrijf (grind, beton, zware machines) dat 's morgens 06.30 uur tot 's avonds 18.00 uur actief is. Anders hadden we een 10 gegeven.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerMadinas
7530, Zernez, Zwitserland46° 41' 51" N
campingzernez@gmail.com
CHF 41,18 • 10 mei t/m 20 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet