Campingplatz und Strandbad Amriswil

• Stroom

Taeb

sep 2025

Prachtige camping! Veel vaste huurders en ruimte voor minstens 8 campers. Zeer schone toiletten. Zeer vriendelijke en behulpzame campingwachten, en over het algemeen een rustige sfeer!

ab54

sep 2024

Sanitair was zeer schoon, prijs was nu CHF 49 en is incl CHF 5 voor stroom. Er is plaats voor 5 campers van max 7 meter. Buscampers kunnen er enkele meer overnachten. Zwemmen gaat prima via een steiger. Een winkeltje is er niet! Wij waren er om 12.02 uur en de eigenaar kwam zeggen dat wij om 13.30 uur geholpen zouden worden. Waarom niet even vertellen waar we konden staan en de admie na 13.30 uur afwerken? dit was het enige kleine "minpuntje"

MariusRyan

mei 2024

Zeer mooie moderne locatie. Het grootste deel van het grote gebied bestaat uit permanente kampeerders, maar er zijn een paar mooie plekken voor mobiele kampeerders. De faciliteiten zijn modern en zeer schoon. De medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam! De locatie heeft directe toegang tot het meer met een leuk restaurant en een speeltuin. Zal zeker terugkomen! :)

Strandbadstrasse

8592, Uttwil, Zwitserland