Camping Nufenen

• Stroom

prijs bedraagt > Maar de terreinwachter is een mengeling van narcist en cholerisch!! Als hij niet zijn eigen baas was (wat hij op al zijn jassen en t-shirts had gedrukt), zou hij... Onmogelijk Helaas zijn noch de toiletten, noch de douches, die met gepantserde deuren kunnen worden afgesloten, schoon, ze zijn smerig!!! Spoelen dient te gebeuren bij de gemeenschappelijke trog met koud water. 1e ster omdat het helaas niet zonder werkt 2e ster voor locatie enz

Nanardsky

jan 2023

Een van de campings waar we de afgelopen jaren het meest van hebben genoten. We komen graag terug naar deze prachtige vallei waar de natuur zo mooi is. Sanitair ok, prijs binnen de Zwitserse prijsnorm.

DaniqueD

sep 2021

kwamen aan tijdens onverwachte sneeuwstorm, ontvangst zeer onvriendelijk. Eigenaar spreekt geen woord engels, probeert je ook niet te begrijpen. Kan alleen worden betaald met contant geld, LET OP wij zijn opgelicht met de prijs. Hebben in totaal voor 2 personen en een klein camperbusje met electriciteit 44 euro betaald voor 1 nacht. Douche moet je ook nog betalen met 1/2 frank voor max 3 minuten. Sanitair zwaar verouderd en smerig.

Wichel 2

3988, Obergoms, Zwitserland