Best View Parking

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

keesv

aug 2025

armoedige plek. veel troep. vooraan sta je op een redelijke ruime parkeerplaats. om het hoekje is het was knusser maar ook krap. en vies. 25 is dan een hoge prijs…

Camper3766

jul 2025

waren aan het lunchen bij het hotel toen we er achter kwamen dat we hier ook konden overnachten. mooie plek en een fantastisch uitzicht op bergwereld, meer en gletsjer. wc en douche in hotel, stroom ter plekke aanwezig. 35 graden in dal maar hier heerlijk koel in de nacht. 25€

Njirre

aug 2024

We stonden vlakbij het hotel en koste totaal 31 Zwitserse franks. De douche en wc waren eerst niet te vinden, je kunt je er douchen en naar het toilet maar het is echt heel heel erg verouderd. Het eten was heerlijk in het restaurant. En het uitzicht wat je hebt is geweldig, en we hadden zelfs ook nog stroom. Echt een prachtig plek vooral met heel warm weer. in het dal meer dan 30 graden en hier echt heerlijk.

3999, Obergoms, Zwitserland

locatie bij Kristallgrotte - gebruik GPS-coordinaten - fraai uitzicht - centrum 5km

CHF 25,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!