quickstop in de winter - op de parkeerplaats van het zwembad! Alleen voor zelfvoorzienende campers voor max. 5 nachten!
Schrijf u in voor Quickstop met het online formulier.
Voer uw contactgegevens en kentekennummer in.
Elektriciteitskasten zijn open om uw camper aan te sluiten.ruime plaatsen - schitterend uitzicht - snackbar - restaurant - openbaar vervoer 500m - winkels 2km
Mühleye
3930, Visp, ZwitserlandCHF 20,00 • 1 jan. t/m 17 apr.
CHF 20,00 • 1 nov. t/m 30 mrt.
CHF 20,00 • 3 nov. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWinterparkeerplaats is open en geweldig! Parkeerplaats in de winter op de parkeerplaats. Infrastructuur volledig beschikbaar voor 25,- dag. We zullen terugkomen.
Hallo, we stonden op het veld van 15 november tot 20 november 2021. Korte stop in de winter op de parkeerplaats van het zwembad! CHF 20,00 voor 2 personen en nacht inclusief belastingen, Elektriciteit en tankstation. Geen toilet en afwas mogelijk. Alleen voor zelfvoorzienende stacaravans max. 5 nachten! Zeer geschikt om te wandelen in de omgeving. Bus, trein en winkelen in 600 meter. Zeer rustig 's nachts. We komen graag terug, ook in de winter.
lees meerGoede camping in Visp! Hier wel gereserveerd, de incheck gaat met code voor slagboom, dit kregen we via een mail, net als ons plaatsnummer. Douchen, toiletpapier, zeep, desinfectie is gratis. Verse broodjes worden in de ochtend bezorgd bij de camper. We konden een verlengkabel lenen, aangezien ons plekje te ver van de elektriciteitspaal af stond. Kortom, een camping om terug te komen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
lees meerMühleye
3930, Visp, Zwitserland46° 17' 52" N
info@camping-visp.ch
CHF 20,00 • 1 jan. t/m 17 apr.
CHF 20,00 • 1 nov. t/m 30 mrt.
CHF 20,00 • 3 nov. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan