Campingplatz Türlersee

• Lozen afvalwater

• Stroom

anananan

sep 2024

De locatie is goed, vriendelijke ontvangst. Het sanitairgebouw is dik in orde.Het zwemmen in het meer is natuurlijk fijn. Het restaurant hebben we niet getest. De camping is van vaste gasten die het je op onvriendelijke toon verbieden een rondje te lopen. De paar passantenplekken zijn wat ongelijk en werden modderig bij regen omdat veel gras is verdwenen. Tevens dicht bij de weg waar zwaar verkeer over rijdt dus wij sliepen alleen met oordoppen.

mooie camping, maar helaas vol toen wij er waren. Dat komt omdat bijna alle plaatsen bezet zijn door vaste seizoenplaatsen. Wij konden op de parkeerplaats staan, wel vlakbij alle voorzieningen. Het grote centrale sanitair gebouw is nagelnieuw en prachtig. Hier zit ook de receptie en een restaurant in. Camping heeft broodjes service (afhaal) en ook bied ook een compleet ontbijt aan. Mooi groot grasveld (recreatie) naast de camping aan het water.

MetMonique

mei 2024

Mooie terrassencamping. Vriendelijke beheerder, schoon sanitaire. Ondanks aan een doorgaande weg, was het erg rustig. Vooral 's snachts.

Türlen 7

8915, Hausen am Albis, Zwitserland