camperplaats bij klein restaurant, behorend bij nabijgelegen Hotel Mondi - uitzicht over een baai - strand 150m - centrum 300m
Rruga Riviera
Ksamil, AlbaniëALL 10 • 1 jun. t/m 15 sep.
N/A
KortingskaartenIs een parkeerplaats van de restaurant in de baai zeer mooie uitzicht en vlak aan strand 10€ geen service enkel parkeren .
We waren de enigen, kon het met GPS niet vinden, hotel Mondi niemand aanwezig. Eigenaar kwam ons opzoeken, aardige man, vroeg € 10. Plek is prima, mooi baaitje met restaurant & kroegjes, open tot 23:00. Heerlijk zwemmen en wakker worden van koeiebellen. Geen stroom, wel goede WiFi. Je schijnt er een douche / wc te hebben. We waren niet verplicht om in restaurant te eten.
lees meermooie plaats, iritante opdringerige eigenaat, zogenaamd gratis, wordt verplicht te eten, kost 11€ per persoon en stelt niets voor is ook niet echt lekker.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Rruga Riviera
Ksamil, Albanië39° 45' 56" N
info@hotel-mondi.com
ALL 10 • 1 jun. t/m 15 sep.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet