gelegen in bosrijk gebied - gratis bij gebruik taverne - fietsverhuur [1 dag van te voren bekend maken]
Diestsebaan 28
2230, Herselt, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenVandaag naar Mie Maan geweest, CP's liggen er verwaarloosd bij, net zoals tuinterras achterzijde cafe. ons zien ze hier niet meer, wel super mooie omgeving om te wandelen of te fietsen
als camperaar wil ik u bedanken voor deze prachtige Motorhome plaats ! Alle biertjes en menukes even lekker !
Prachtige plek bij mooie taverne. Mooi uitgangspunt om te wandelen en te fietsen. En goed eten en drinken. En een tip voor de zeurende Nederlanders die het te duur, onverzorgd en stoffig vinden. Makkers, het is gratis en om te overnachten , zet je gezellige gezicht op en geef een fooi als je daar eet en drinkt. Dat is het minste dat je kunt doen en een vergoeding voor je overnachting
lees meerHonden toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Toilet
Rolstoelvriendelijk
lees meerDiestsebaan 28
2230, Herselt, België51° 3' 38" N
info@miemaan.be
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan