West Flanders meadow campsite between Belgian hills

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

M

Mathieu

sep 2025

Experience: Dit was mijn eerste overnachting in een camperbusje en ik ben blij dat ik die mocht doorbrengen op deze fantastische kampeerplek! Heel rustig, tussen de velden, prachtige omgeving. Vriendelijk ontvangen ook door Hans.. Contact: Vriendelijk. Reageerde snel, met duidelijke uitleg.

C

Cédric

sep 2025

Experience: Super site et super hôte. Nous avons eu le plaisir d’avoir eu une vue exceptionnelle sur la vallée, les sanitaires sont propres, les emplacements très corrects et Jorge est très sympathique. (Il parle français) Attention si vous suivez Waze avec l’option « au plus court », nous sommes passés par des chemins improbables !! Nous recommandons vivement ! Cédric & Delphine

g

gael

jul 2025

Experience: heel gezellige leuke camping! rustig gelegen. Contact: zeer vlot

Adres wordt gedeeld na boeking

Heuvelland, België

Zicht op Kemmelberg, Rode Berg en Noord-Frankrijk. Ieper en Poperinge nabij. Wandel en fietsroutes. Heerlijke picon in nabij gelegen betaalbare restaurantjes. Goed uitgeruste buurtwinkel op wandelafstand. Schapen ter plaatse en trainingen in schapendrijven met bordercollies. Indien electriciteitsverbruik, afrekening volgens verbruik.