kampeerweide bij recreatiedomein De Bosuil - NIET beschikbaar tijdens evenementen [dus vooraf bellen] - bar/restaurant - fietscafé met routes - wandelkaarten
Bosuilstraat 4
3910, Pelt, België€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenleuke plek , sommige plaatsen is het na regenval moeilijk weg te geraken(wel zomerbanden) leuk wandelen, 6€ in de bus gestoken. komen zeker nog is terug
mooie en goedkope standplaats naast grote speeltuin!
na wat ik las is dit een mooie toplocatie voor een paar nachten voor het geld hoef je het niet te laten wij hebben hem voor volgend jaar op onze favoriete gezet op weg naar Spanje zelfs de kinderen willen weer terug en dat zegt wat ga. zo door👍
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
mooie en goedkope standplaats naast grote speeltuin!
Bosuilstraat 4
3910, Pelt, België51° 13' 25" N
info@opdebosuil.be
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet