@on5dle
toch mensen die weinig respect hebben en laten de hond zomaar op op de camperplaats schijten zonder het op te ruimen op plaats 18
heel fijne camperplaats heel ruime plaatsen goed voor te wandelen en fietsen bakker komt rond 8 uur maar je kan altijd naar de winkel in het dorp op loopafstand vriendelijke man komt in de late namiddag het geld ophalen waterpunt en lozen aan de ingang al je binnenkomt met munten ook electra met munten wij komen zeker mog eens terug
in de late namiddag aangekomen stoeltjes buiten gezet maar bleek veel hangjongeren en overlast van het nabijgelegen opvangcentrum na 22uur arriveerde er nog auto's met allochtonen en ging de overlast verder niet gebleven voor de nacht door te brengen
vandaag 60 km voor niets gereden verschillende MH voor het gesloten hek van 1 11 tot 30 11
iedereen doet tegenwoordig zijn zin hier honden laten los lopen in de verkeer richting gaan staan dat ben ik niet gewoon hier in de bosuil
geen verzorgde camperplaats één waterpunt en wc en loospunt lijkt mij onvoldoende snachts komt de vuilbak met alle kabaal tot s avonds laat hinder van de weg er langs af en toe komen er zigeuners langs om iets te ver kopen als je aan de kant staat van de weg zou ik geen stoelen laten buiten staan als ge gaat wandelen de stad is wel leuk om te verkennen maar volgende keer kom ik niet meer naar deze plaats
mooie plaats om te staan kort aan het kanaal en jaagpad ideaal om te wandelen en fietsen ln het centrum is alles te verkrijgen in de week soms een beetje overlast van de nabijgelegen industrie toffe eigenaares geeft info over de omgeving
rustige plaats mooi om te wandelen en fietsen rustige nachten gehad vriendelijke eigenaar maakt tijd om een babbel gaat in de toekomst enkele aanpassingen doen aan de voorzieningen