volg borden Passantenhaven - jeu de boulesbanen - strenge controle op verblijftijd - geen schaduw - zaterdag markt - centrum 500m - drinkwater alleen met gieter of zo - indien vol, dan naar Bremstraat - muntje voor vuilniscontainer is af te halen in de bib (gesloten van 12 tot 14 uur)
Jaak Tassetstraat 54
3910, Pelt, België€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWat een leuke plek…mooi uitzicht alles goed geregeld lozen , vullen, stroom! De betaalzuil doet het nog niet maar na een telefoontje komt er iemand waar je mee af kan rekenen 😉
Fijn plekje aan het water, heerlijk rustig in de nacht. Betaalzuil werkt beetje tegen, maar met goede hulp van beheerder alsnog gelukt. We komen zeker nog eens!
Zaterdagmiddag rond 13.00 uur was alles helaas al vol. Zag er prachtig uit maar wij zijn moeten uitwijken naar de Bosuil (ook een aanrader). Doordat het vol was moesten we in de achteruit er van af, dat was een hele uitdaging.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
3910, Pelt, België51° 14' 1" N
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater