locatie in recreatiedomein - strand en openlucht zwemwater ‘Plas van Rotselaar - binnenzwembad - centrum 1,5km
Vakenstraat 18
3110, Rotselaar, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenleuke plaats goed geslapen overvliegende vliegtuigen hoor je wel vaak maar stoorde ons niet en idd water en wc lozen vraagt wat handigheid .
Prima, rustige en gratis overnachtingsplek. Stroom kost €1/kwh. Vriendelijke ontvangst bij receptie zwembad. Vanwege de regen hebben we weinig van de omgeving gezien. Wel genoten van het overdekte zwembad met Haman sauna en douche voor weinig geld. (55+/€3,30pp)
fijne camperplaats stroom kost weinig verhard en water aanwezig. jammer alleen dat en dat zal bij een bepaalde windrichting zijn dat je de over komende vliegtocht Brussel goed hoort
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Vakenstraat 18
3110, Rotselaar, België50° 57' 43" N
info.terheide@sportoase.be
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen afvalwater
Stroom