Mobilehomeparking De Zaat

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Frans-Aartsen

okt 2025

We kwamen vorige week (op een woensdag) pas om 19.30 uur aan. Plek genoeg. We stonden op het asfalt, hartstikke goed! Een vriendelijke man hielp ons en vertelde, dat de betaalautomaat niet werkte. We konden gratis aankoppelen aan een stroompaal. Volgende ochtend, na een bezoekje aan Temse weer vertrokken. Ons hoor je niet klagen.

B

Baldemo

okt 2025

idd wat andere mensen zeggen.Er staan steeds dezelfde mensen die beletten da passanten geen plaats&stroom hebben.Ook als ticket automaat niet werkt.3 dagen geld niet voor deze mensen blijkbaar.Ze treden bazig op.De Gemeente zou Controle moeten doen&nr plaat noteren.Doe er iets aan Aub.

Happy-campers-gent

aug 2025

de camperplaats op zich is goed, jammer dat er nog steeds vaste bewoners staan, ( die het systeem weten te omzeilen en denken dat het hun camperplaats is) reglement zegt Max 72uur maar dat is blijkbaar niet voor hun, meer en betere controle zou goed zijn, hopelijk wordt er iets aan gedaan

Nagelheetmakerslaan 1

9140, Temse, België

51.12483 4.20906

camperplaats op mixparking achter politiebureau - voorzieningen zijn klaar - parkeerkaart kopen - zie foto's - bij geen ticket € 20 boete - centrum 1 km