Deze camperplaats bestaat uit twee delen, een lager gelegen deel met stroompanne en een hoger gelegen deel zonder maar wel gesitueerd tussen de wijnranken. Op dit deel stonden wij 15/16-8. Een oase van rust m.u.v. zo nu en dan een vliegtuig afkomstig van Zaventem. Niet erg storend. Het terrein loopt wel wat af maar dat hoort nu eenmaal bij een wijngaard. Ons levelsysteem had daar geen moeite mee. Deze camperplaats is een aanrader.
lees meerNa telefonische reservering een vriendelijke ontvangst. Op het boven veld sta je zonder stroom maar wel tussen de druiven, volgens ons de mooist plek. Daniël heeft heerlijke wijn, we kunnen thuis dus nog even nagenieten. Via fietsknooppunten naar Leuven is goed mogelijk ( e-bike). Zeer rustige nachten gehad. vliegverkeer was redelijk. Daniël bedankt voor ontvangst op deze bijzonder leuke camperplaats, wij komen vast nog een keer terug!
lees meerVoor de 2e x van de rust genoten. topplaats. 8 euro is geen geld, het minste dat je dan kan doen is van de zeer lekkere wijn proeven.
lees meerHaldertstraat 217
3390, Tielt-Winge, België50° 56' 42" N