3,38van 5
  • juli 2023

Op zich mooie plaats om te overnachten maar door de afwezigheid van mede camper genoten voelde het niet helemaal veilig en zijn we verder gereden.

• februari 2023

Parking zonder voorzieningen. Heerlijk wandelen (bos)/fietsen. Horeca op wandelafstand. Natuur / rust.

• januari 2023

heel rustige parking, zonder voorzieningen, . we hebben hier een heel mooie wandeling gedaan, met geocache die we onder weg gevonden hebben. Er zijn ook verschillende fietsroutes in de omgeving, dat zal voor een volgende keer zijn,want hier komen we zeker terug, zo rustig geslapen !

Bekijk alle 16 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,38van 5
  • juli 2023

• februari 2023

• januari 2023

• Oostendestraat 390

8820, Torhout, België

51° 4' 40" N

• +3250220770

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Torhout