vlakbij de Sint-Sixtusabdij te Westvleteren met wereldberoemd trappist - aan fietsroute 1914 -1918 - Ieper 16km
Nachtegaalstraat 2
8640, Vleteren, België€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwe hebben genoten van ons weekendje vriendelijk eigenaars en lekkere broodjes service
Mooie prachtige plaats, alle voorzieningen vriendelijke eigenaars broodjesservice waarvan gebruik gemaakt was top! We komen zeker terug
prima plek. fijne gezellige eigenaar. in de omgeving weinig te doen. wij waren hier met oud en nieuw, en zelfs geen vuurwerk gezien. wel lekker rustig. prima plek om te overnachten
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Nachtegaalstraat 2
8640, Vleteren, België50° 53' 53" N
info@sixtusbos.be
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater