Verharde camperplaatsen bij vrij grote camping - rivier La Semois loopt langs de camping - camping wordt uitgebaat door Nederlandse firma - animatie tijdens zomermaanden - centrum 1km
Norulle 16
6730, Tintigny, België€ 34,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartengoed sanitair, ook sanitair voor baby's/kinderen. Locatie op het werkterrein.. 99% Nederlands slechte animatie te veel mensen zwembad gesloten wegens vandalisme (2 van onze 3 dagen)
prachtige camping. prima sanitair. maar het restaurant… 1,5 uur op je eten wachten. 20 minuten op een biertje en die jongen maar steeds zeggen. sorry is m’n eerste werkdag. nou ik weet niet wie de eigenaar van dit restaurant is, maar je mag je personeel wel wat beter begeleiden en opleiden. fout ligt helemaal bij de uitbater van dit restaurant.
lees meerheerlijke ruime camping aan de Semois. Er zijn 14 verharde camperplaatsen. Voor enkele heb je wel een extra lange stroomkabel nodig.
Lozen cassettetoilet
Stroom
Vuilnisbak
WiFi
Norulle 16
6730, Tintigny, België49° 41' 6" N
5.52024
info@chenefleur.be
€ 34,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom