Sixtusbos

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Cee-d12

aug 2025

's Avonds komt er een vrouw voorbij elke plek. Zittend achter het stuur roept ze bij elke plek wat door het bijrijdersraam, als eerste denk ik aan de bakker (vanwege de broodjes voor de morgen erna). Maar het blijkt de eigenaresse te zijn... Ze stelt zich niet voor, kijkt argwanend als ik zeg geen stroom af te nemen. Achteraf rijdt ze nog een rondje over het veld om te zien of we toch geen kabel hebben hangen. Gastvrijheid ziet er anders uit.

claudiosormani59

jun 2025

We verbleven er drie dagen en ik zou graag vaker zulke plekken willen bezoeken. De eigenaren zijn erg aardig en het enige wat ik jammer vind, is dat ze de taal niet goed verstaan. We komen zeker terug.

Pcae

mei 2025

Zeer rustige CP in de buurt van de abdij van West-Vleteren. Net sanitair, zonder douchemogelijkheid. Vriendelijk onthaal. Telefonisch contact verloopt zeer vlot. Mooie omgeving. Wij komen zeker terug.

Nachtegaalstraat 2

8640, Vleteren, België

Camper locatie bij de Sint-Sixtusabdij te Westvleteren met wereldberoemd trappist - aan fietsroute 1914 -1918 - Ieper 16km - centrum Vleteren 4,5km