4,87van 5

• september 2023

erg mooie camperplaats met alle voorzieningen alleen geen toiletten. toen wij airco aanzette viel stroom uit. veel last van muggen. erg mooie omgeving om te fietsen.

• augustus 2023

Prachtige camperplaats , alle voorzieningen ,vriendelijke uitbaatster . Wandel en fiets mogelijkheden aambachtelijke ijsjes en streekbieren verkrijgbaar op de camperplaats . We komen zeker nog terug .

Leon&Gerda

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 15 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,87van 5

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• Hoekjestraat 5

8691, Alveringem, België