Camping Gardenia

3.5

3.5

laragurke

nov 2023

Het hele jaar geopend. Het kostte ons in november 30 lev, 6 minuten warm water onder de douche kost elke keer 2 lev extra. Wasmachine en droger kosten ook 2 lev. Staanplaatsen zijn vrij groot en de sanitaire voorzieningen zijn relatief schoon. WiFi is erg goed

Wij waren er met onze camper niet welkom. Het lijkt er op dat deze camping opgezette word naar een Bungelow park.

Camperplaatsen met kunstgrasveldje. Per plaats elektriciteit en water. Schone douches en toiletten. Wasmachine kost Lev 2 per wasbeurt, warm water bij het douchen Lev 2 per 6 minuten. Kosten camper en 2 personen zijn Lev 50 per dag. Privestrandje. Winkeltje met goed assortiment. Restaurant prima. Zeer aanbevolen.

8277, Lozenets, Bulgarije

terrassencamping met uitzicht - aan de monding van de Karaagach tussen Kiten en Lozenets - 96ha - aangrenzend strand - iedere plaats heeft eigen stroom, water en riool - gratis gebruik van parasol en ligstoelen - centrum 3km

1 mei t/m 30 sep

€ 25,00 - € 35,00