10 ha - winter- en zomercamping - veel schaduw - heuvelachtig gebied - toegang tot rivier - in de winter voorzieningen gesloten
Unnamed Road
5139, Parvomaytsi, BulgarijeBGN 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHeerlijke plek voor natuurliefhebbers. Veel dieren in het wild en zeldzame vogels. Ze hebben zelfs een gratis boot ter beschikking. Warme douches, keuken, rustruimte en gratis wifi. De baan naar de boerderij is gerepareerd, geen gaten. :-)
Graft16. Wat een geweldige stek. Aan de rivier. Schaduwrijke en zonrijke plekken naar keuze. Stroom €2 per dag.
Schaduwrijke plek bij een rivier. Vriendelijke Schot die het uitvoert. WAARSCHUWING! Wanneer u Veliko Tarnovo bezoekt, zoek dan de parkeermeters en betaal onmiddellijk, anders wordt u geklemd. We waren ons niet bewust van meters, correct geparkeerd, gingen naar een geldautomaat voor wat lokale valuta en keerden terug om ons wiel vastgeklemd te vinden. Slechts 16 lat om het te verwijderen, maar blijkbaar een groot probleem met onbewuste toeristen. We zagen 3 buitenlandse auto's geklemd.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerUnnamed Road
5139, Parvomaytsi, Bulgarije43° 8' 44" N
cliff.surtees@gmail.com
+359899019488
BGN 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine