nabij Belogradchik
3900, Belogradtsjik, BulgarijeBGN 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenOnder een camping had ik me iets anders voorgesteld. Als staanplaats voor één nacht is het prima. Geen stroomaansluiting. We betaalden 20 euro voor 2 personen voor een nacht. Er moet ook worden opgemerkt dat de operator heel hard heeft geprobeerd.
Het is een meer een camperplek met minimale voorzieningen dan een camping, wel een prima overnachtingsplek. Kosten 20lev (€10), voor stroom wordt 10lev (€5) gevraagd.
De info van Janssens is onjuist. Er is geen restaurant bij. Ik vermoed dat Janssens de revieuw bij de andere CP had moeten plaatsen. Het tarief is inmiddels 30 led (15 €) verder
Wasmachine
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
3900, Belogradtsjik, Bulgarije43° 37' 15" N
43.62087
BGN 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Stroom (unknownA)