Onze Hymer camper na 4 maanden vakantie weer naar de wasstraat gebracht. Kwam er weer glanzend uit. Nu ook de bekleding laten reinigen, ook die ziet er weer als nieuw uit. TOP gedaan jongens, bedankt.
Op vakantie met een schone camper of caravan?
Campers en caravans krijgen het zwaar te verduren. Regen, zonlicht, stof, zand, blad en hars uit bomen. Zo maar een paar oorzaken van vervuiling en veroudering van de lak en / of de kunststof delen.
Rij daarom voor vertrek even langs de Kwikstraat. Uw camper of caravan wordt door ons vakkundig met de hand gewassen. Zo kunt u met een schone camper of caravan op vakantie. Wie wil dat nou niet?
Schoon de stalling in
Ook na afloop van het kampeerseizoen is reinigen belangrijk. Wanneer u uw caravan vuil in de stalling zou zetten, dan neemt de kans op verkleuringen en roest toe. Wij raden u dan ook aan om de caravan of camper ook na de vakantie te (laten) wassen.
100% handwas
Wij begrijpen dat u zuinig bent op uw vakantieverblijf. Daarom wassen wij uw caravan / camper met de hand. Om het dak te reinigen maken wij gebruik van een hoogwerker. Na het wassen wordt een beschermende polish aangebracht.
BOVAG
Onze medewerkers behandelen uw camper of caravan met de grootste zorg. Om u extra zekerheid te bieden, is Kwikstraat Carwash is aangesloten bij de BOVAG.
Kosten
De prijs voor camper / caravan wassen, inclusief een beschermende polish is € 59,-.
Maak gemakkelijk en snel online een afspraak
Campers en caravans wassen wij op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk online via onze website (https://carcleaningzeist.nl/afspraak-kwikstraat-carwash), of telefonisch via telefoonnummer 030-2074155.
Leeuweriklaan 28
3704 GR, Zeist, Nederland52° 5' 14" N
0302074155
info@kwikstraat.nl
bovag
Mijn camper staat het hele jaar buiten en wordt daarom 2x per jaar stevig in de was gezet. Door hem hier te laten wassen, scheelt dat al heel veel voorwerk. Het wassen gebeurt met grote nauwkeurigheid en werkelijk elk veegje wordt nog even weggepoetst. Helaas ontsnapt het dak wel aan de aandacht. Het vuil was er wel af, maar er zat nog een behoorlijk grijze waas op de lak, waardoor ik het dak toch
lees meerOnze Hymer camper heeft de winter buiten gestaan dus was best wel vies. We werden vriendelijk ontvangen, waarna ons de werkwijze werd uitgelegd. Bij terugkomst stond onze camper vol te glimmen! Hij was echt superschoon, zelfs kleine krasjes bij de koplamp door het schampen van iets, waren netjes weggepoetst. Ook het dak is mooi gepoetst met een hoogwerker. Voor herhaling vatbaar!
lees meerOnze nieuwe camper na 7 weken onderweg geweest te zijn bij dit bedrijf laten wassen. Zij doen dat met de hand en het resultaat was okay. Zeer vriendelijke klantbenadering!
Prima bedrijf. Klantgericht en leveren goed werk. Ik kom er 2x per jaar. In voor- en najaar.. Ze gaan zeer omzichtig te werk met zonnepanelen en dakluiken. Een aanrader.