Home
Werken bij Campercontact
PHP Developer
Ben jij een PHP developer met minimaal 2 jaar ervaring? Werk je graag aan een systeem waar het elke keer moet kloppen, omdat er een echte reis van iemand aan hangt? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je.
Je werkt aan ons boekingssysteem: de plek waar camperaars hun verblijf vastleggen en waar locaties hun beschikbaarheid en prijzen beheren. Onze stack: PHP (Symfony), AWS, GraphQL, Terraform en MySQL. En je doet dat in een team dat agentic bouwt, met AI-agents als vast onderdeel van de werkwijze.
Bij ons draait alles om focus en efficiëntie. We geloven dat we het beste werken wanneer we ons volledig kunnen richten op één taak en begrijpen waarom een feature wordt ontwikkeld. Daarom hebben we onze werkwijze zo ingericht dat we:
Naast dat we dagelijks blijven leren over ons vakgebied is het ook belangrijk om structureel bezig te zijn met onze eigen ontwikkeling.
Campercontact is hét internationale platform voor camperaars, met een app en website die in heel Europa gebruikt worden. We vergroten ons marktleiderschap internationaal en zoeken developers die daarin het verschil maken.
Met Campercontact vinden camperaars overal in Europa een locatie die past bij hun wensen. 60.000 camperlocaties in 58 landen en meer dan een miljoen reviews van camperaars, met steun van de NKC. Inmiddels helpen we meer dan 1,5 miljoen camperaars. Kom jij ons helpen dit verder te brengen?
We willen dat iedereen zich thuis voelt in ons team, met respect en waardering voor wie ze zijn. We beoordelen je op wat je kunt en wat je meebrengt. Denk je dat je ons team nog diverser en leuker kunt maken? Dan horen we graag van je.
Zie jij jezelf al helemaal zitten in deze rol en kriebelt het om aan de slag te gaan bij Campercontact? Dan hopen we dat je solliciteert. Dat kun je doen door jouw motivatie en cv te sturen naar Sander de Jong, CTO (s.dejong@campercontact.com).
Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
💡Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.