LET OP: laatste tijd veel inbraken; politie waarschuwt dagelijks en persoonlijk - parking aan de E55 - kan rumoerig zijn - restaurant - veel vrachtverkeer - druk in de zomer - gedeelte onder en na de brug afgesloten - max. parkeertijd 11 uur - centrum 5,5km
Grønsundvej 699
4793, Bogø By, DenemarkenDKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooi uitzicht op de brug, vooral in de schemering is het prachtig!! Alleen jammer dat je de hele nacht het ronken van de vrachtwagens hoort. We overnachten hier nu al het derde jaar op rij.
2 keer geweest voor pauze. Niet overnacht, goede plaats voor op doorreis en service als water en toilet legen. Voor overnachten zou ik eerder een rustiger plaatsje zoeken, er is constant verkeer ook staan er vrachtwagens achter die je goed kan horen.
Heerlijke overnachtingsplek. Vaak geweest in de afgelopen 12 jaar en altijd met plezier. Wij rijden altijd door naar achteren en hadden daar vaak prachtig uitzicht op de zonsondergang die daar lijkt te zijn uitgevonden. De gemeente houdt het terrein mooi schoon maar de toiletten waren altijd vies. Van criminaliteit nooit iets meegekregen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Vuilnisbak
Toilet
lees meerGrønsundvej 699
4793, Bogø By, Denemarken54° 56' 56" N
DKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan