reserveren mogelijk - naturisme in tuin toegestaan - honden aan de lijn, want er lopen katten rond - extra kosten elektriciteit in de winter [oktober-april] - centrum 6 km
Felstedvej 28
6300, Gravenstein, DenemarkenDKK 75,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZulke lieve mensen! we hadden een heel mooie plaats. Er is een buitendouche en toilet. Heerlijke plek met een mooi uitzicht aan de achterkant! klein punt: kijk waar je staat als het veel geregend heeft.
Fantastische gezellige plek met toilet en voldoende ruimte voor kinderen om te voetballen en dergelijke.
Een beetje verdacht. Je bent bijna in de tuin van de operator, maar ze zijn super aardig en behulpzaam. Alleen buitendouche. Geen toilet
Stroom (13A)
Vuilnisbak
WiFi
Douche
Felstedvej 28
6300, Gravenstein, Denemarken54° 56' 22" N
felstedvej28@gmail.com
DKK 75,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan