Kalundborg Camping

• Lozen afvalwater

3.5

Theo&Jolanda

mei 2025

Keurig verzorgde camping. Sanitair voorin op de camping is kennelijk al gerenoveerd en prima in orde. Achterin staan nog oude portocabins maar dat kan er ook goed mee door. Vriendelijke mensen bij de receptie. Voor ons een dikke voldende.

tegearre

mei 2025

nette camping.mping. acsi kaart geaccepteerd. Broodje service. geen WiFi. zeer net en schoon sanitair. Wasmachine werkt met app. veel gedonder om te kunnen wassen. Bij ons werd het geld afgeschreven maar de machine weigerde. Zat een storing.. bij receptie werd gezegd dat de was machine van een andere firma was en dat we maar moesten bellen om het geld terug te krijgen. 4 euro kwijt en nog een smerige was.

Schwabenwut

aug 2023

De plaats kost nu 220 DK zonder elektriciteit. Deze is oud en smerig. Als overnachting, meer niet.

Saltbækvej 88

4400, Kalundborg Kommune, Denemarken

(na)bij zee - broodjesservice - bosrijk - afgebakende plaatsen - campingwinkel - QuickStop [zonder elektriciteit] plaatsen voor de slagboom beschikbaar - centrum 6 km

€ 15,00 - € 25,00

(DKK 180,00)