Mariager Lystbådehavn

• Douche

• WiFi

Arnie_Nbg

aug 2025

Een hele fijne kleine camping met zeven camperplaatsen. Direct aan het fjord in de haven gelegen. Inchecken gaat via een QR-code en je betaalt online. We betaalden een basisprijs van 150 kronen, en daar kun je dan nog elektriciteit per kWh en 4 minuten douchen bijkopen. Alles verliep vlekkeloos. De toiletten zijn te openen met een pincode die je krijgt toegestuurd en waren goed onderhouden en schoon. We komen hier graag nog eens terug.

Gruijter

jul 2025

wat een geweldig plekje!! 5+ nog 2 bij ingang haventje! betalen aan de automaat haventje, evt.ook voor douche/stroom/wasmachine. op loopafstand van supermarkt.en knus/lief stadje! Frans en Elly de Gruijter.

KabeNomads

jun 2025

Prima camperplek bij de jachthaven met super zicht op het Mariager fjord. Wij betaalden DKK 140 voor de overnachting. Leuk restaurantje op 100m, grote supermarkt op 200m en het stadje met mooie kerk op 300m. Je staat aan een doorgaande weg, dat zorgt voor wat meer lawaai.

Fjordgade 11

9550, Mariagerfjord Kommune, Denemarken