Ly Outdoor Camp

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Met passie en enthousiasme staan we aan het roer van Ly Outdoor Camp!
Geïnspireerd door de surfcultuur en de sfeer van het campingleven dromen we ervan een plek te creëren waar je kunt ontspannen en opladen voor nieuwe avonturen. Een pauze van het dagelijkse leven, met ruimte voor iedereen – zowel letterlijk als figuurlijk. Een plek die mag groeien en bloeien dankzij lokale samenwerking en hergebruikte materialen.
Ly Outdoor Camp is ontstaan omdat het precies zo’n plek is waar wij zelf graag vakantie zouden vieren.

Lees verder

• Stroom

Rein2025!

sep 2025

een mooie camping in de natuur aan het meer. Vriendelijke ontvangst en uitleg over wat je zoal kunt ondernemen in de omgeving. fietstocht is zeker aan te raden. ruime plekken en voorzieningen goed. Dicht bij Sondervig.

c.peters

sep 2025

Leuke familie camping. heel veel voorzieningen. sanitair zeer schoon. Goed gelegen wat betreft wandel-fietsroutes en bezoek stad. Wij verbleven in naseizoen, was lekker rustig.

wsramsay70

aug 2025

Geweldige camping en fantastische locatie. We zijn uiteindelijk twee nachten langer gebleven. De gemeenschappelijke ruimtes zijn wat gedateerd, maar schoon en functioneel. We komen zeker terug. Uitstekend wandel- en fietspaden in de omgeving en ideaal voor de hond.

Vejlsøvej 7

8600, Silkeborg, Denemarken

Locatie host

Met passie en enthousiasme staan we aan het roer van Ly Outdoor Camp!

Lees verder

Camping in een park - natuurlijke zwemvijver - buitensauna - vanaf het park mogelijkheid historische stoomboot naar Himmelbjergvej (hoogste berg van Denemarken) - centrum 5km Campers zijn welkom op zowel de camperplaatsen (195 DKK incl. 2 personen – 10 plaatsen beschikbaar) als op de reguliere kampeerplaatsen (50–100 DKK / volwassenen 110 DKK / kinderen 75 DKK). Er is mogelijk ook ruimte voor campers en buscampers op de parkeerplaats buiten de camping. Deze plaatsen kunnen niet vooraf gereserveerd worden en er is geen elektriciteit beschikbaar. De prijs is 145 DKK en is inclusief twee personen.

22 mrt t/m 20 okt

DKK 195,00