bij de boer - rustige en landelijke omgeving - winkels/restaurant 6km - Roager 2,8km - centrum 6,5km
Roagervej 183
6760, Ribe, DenemarkenDKK 75,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenfijne plek, mooi,relaxed,aardige boer Anton en vrouw. Veel werk geluiden maar wij vinden dat prima,jammer geen toilet zou een vijfde ster krijgen dan,wij komen zeker terug! Zonder elektriciteit 10,- wel cash bedankt!
Heel aangename plaats om te staan. 10 min van Ribe en 2 km van een kleine supermarkt.
Zeer warm welkom, we waren vrij om naar al het boerenleven te kijken, onze dochter vond het geweldig. We kregen bloemen van de eigenaren, wat echt geweldig was. Ze hebben een lieve hond die graag gasten begroet, zou graag weer bezoeken!
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Roagervej 183
6760, Ribe, Denemarken55° 16' 16" N
mettefeddersen4@gmail.com
DKK 75,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater